Activiteitenwijzer

Geplaatst op door

Kies de activiteit die bij jou past

We organiseren de activiteiten samen met een enthousiaste groep vrijwilligers uit de Oosterkerk en Oosterheem.
Wat ons met elkaar verbindt? Dat is ons geloof in God. Zijn liefde delen we graag met jou. Daarom hebben sommige activiteiten ook met de Bijbel te maken.
Hier zie je welke activiteiten op de planning staan en of ze geloofsgerelateerd zijn.

Wil je direct naar de agenda, klik dan hier.

Perronmeeting

Heb je vragen over het geloof of over het leven? Schuif dan gerust eens aan bij de Perronmeeting. Dit kan ook online.
Iedere zondag komen we samen en spreken we elkaar over de Bijbel. En ben jij nieuwsgierig naar nog meer? Doe dan mee met de Alphacursus of neem deel aan de groeigroep. Wij vertellen je meer over God en de Bijbel en gaan graag in gesprek over jouw ervaringen.

Kids- en tienerclub

Voor kinderen en tieners is er genoeg te doen en te beleven! Lekker bakken en braden tijdens de Kinderkookclub of doe mee met sport en spel tijdens Rocksolid. En heb je behoefte aan huiswerkbegeleiding? Ook daar helpen we je mee!

Inlooppunt

Bij Perron ben je welkom met je persoonlijke verhaal en vragen.

Namens de gemeente Zoetermeer zijn wij daarom een inlooppunt. Kom langs bij de Open Kerk bij Perron Centrum of het WZH (Florence Nightingalelaan 92).
Wij staan voor je klaar!

Relax!

Soms is het even tijd voor rust en ontspanning. Neem deel aan de lees-, brei- of wandelclub. Ook komt de vrouwenclub regelmatig bij elkaar voor een gezellige workshop. Ook bij onze creamiddag staat het samenzijn voorop!

Perron in actie

Samen sterk voor onze samenleving!
Daar maken we ons hard voor. Heb jij een doel waarvoor we écht in actie moeten komen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we met elkaar kunnen organiseren!

En uiteraard doen we nog veel meer. Want wist je dat we twee keer in het jaar beurzen organiseren waar we tweedehands kleding en speelgoed verkopen voor kleine prijsjes? Ook fietsen we regelmatig door de wijk met een lekkere kop koffie of bakje soep om kennis met je te maken.

Heempret

Iedere laatste week van de zomervakantie is het
tijd voor het enige, echte zomerfeest: Heempret!
Een potje voetballen of even lekker los op het springkussen. En wat dacht je van de grootste en gezelligste buurt BBQ als overheerlijke afsluiter aan het einde van de week? Zien we je daar?!

Perroncafé

Geniet mee in ons Perroncafé!
Lekker eten en een goed gesprek zijn dé ingrediënten voor een gezellig samenzijn.

Ontmoet elkaar onder het genot van een hapje en drankje, High Tea of een speciale thema maaltijd. Nieuwsgierig naar meer? Proef het zelf!