Ontdek

Geplaatst op door

Inloop en maaltijden

Elke dinsdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur kan je gezellig in de Oosterkerk een bakje koffie drinken, een goed gesprek hebben, een rondleiding krijgen enz.

Elke vrijdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur kan je aanschuiven aan de gezellige koffietafel bij ‘t Trefpunt, Schiebroekstraat 1 van Middin. Wees welkom!

Clubactiviteiten

Eens per twee weken op maandagmiddag van 14.00 – 16.00 uur komt de breiclub samen. Gezellig pratend de leukste dingen maken. Tannie Jorna, Nel Trommel en anderen vinden het leuk om je te ontmoeten. Pak de draad op en doe met ons mee!

In Perron Oosterheem zijn ook de Fitte Fifty’s, de creaclub, de leesclub en de wandelclub actief. Voor kinderen en jongeren zijn er doordeweeks jeugdclubs en catechisatie (les over het christelijk geloof). Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met Timo.  

Alphacursus, Groeigroepen en Filmavonden

Nieuwsgierig geworden wat geloven nou betekent? Benieuwd hoe andere mensen daarover denken? Bij de Alphacursus gaan we met elkaar hierover in gesprek. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten (waarschijnlijk dit jaar de woensdagavond) ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt en kun je daarna de keuze maken of je ermee verder gaat of niet. Neem contact op met Timo voor meer info en om je aan te melden.  

Er zijn twee kringen op de zondagavond voor mensen die willen groeien in geloof en in contact met elkaar willen zijn. Wil je bij ons aansluiten? Neem even contact met ons op.

Af en toe organiseren we een Zin in film-avond. Bekijk de agenda of sociale media voor de volgende data!

Crèche, kinderkerk, Perron Jonger en Perron Jong

Voor alle kinderen is er voor wie wil een apart programma. Voor kinderen van 0 – 4 jaar is er de Crèche. Voor kinderen van groep 1 – 3 en 4 – 5 is er Kinderkerk, waar kinderen in hun eigen taal een Bijbelverhaal horen en ermee aan de slag gaan. Voor kinderen van groep 6 – 8 is er Perron Jonger en voor de tieners is er Perron Jong.

Kliederkerk

In het eerste uur kan je een workshop volgen o.l.v. Timo over het onderwerp. We nemen de tijd om te zingen, bidden, te luisteren en met elkaar in gesprek te zijn. Daarnaast zijn er genoeg andere workshops zoals gewoonlijk waar je ook naar toe kan. We hopen dat we zo met zoveel mogelijk verschillende mensen een goede tijd kunnen beleven op deze plek.