aanmelden Perronmeeting

Geplaatst op door

Hartelijk welkom in Perron Oosterheem. We zijn een gemeenschap waar iedereen mag meedoen en erbij hoort. We mogen elkaar ontmoeten, komen tot rust en zijn bezig met het geloof in God. Vanaf 11.15 uur staat de deur van de zij-ingang van de Oosterkerk (tegenover de Intertoys) voor u open en we beginnen met de meeting om 11.30 uur. Wees welkom! 

I.v.m. de coronamaatrdegelen wordt uw naam voorafgaand aan de meeting genoteerd op de aanwezigheidslijst zodat we u, mocht dat nodig zijn, kunnen bereiken.

U/jij mag alleen komen als u/jij en evt. huisgenoten geen klachten hebben! Zie gezondheidscheck

bijzondere meeting

Geen evenement gevonden


creche perron

Oppas voor kinderen van 0 t/m 3 jaar zodat u zelf rustig de meeting kunt bijwonen. Ter plekke wordt de naam van uw kind genoteerd op de aanwezigheidslijst.

kidsmeeting

Eigen programma voor de kinderen tijdens de perronmeeting. Er wordt een verhaal uit de Bijbel vertelt en we gaan een spel doen, knutselen of iets anders leuks. | Datum volgende kidsmeeting onbekend.

Perron Jong

Ontmoeting van tieners en jongeren tijdens de perronmeeting. We komen bij elkaar voor plezier en serieuze gesprekken. | Datum volgende Perron Jong onbekend.

kerkdiensten Oosterkerk

Informatie over en aanmelden voor diensten van de Oosterkerkgemeente klik HIER