Kerkcafé zomerborrel

Ontspannen borrelen en bevlogen sprekers horen over hun passie. Dat is de insteek van de grote-kerkcafe-zomerborrel. In deze periode stoppen voor een tijdje een deel van de activiteiten. Veel mensen zullen op vakantie gaan en er is vaak wat meer ruimte voor ontspanning. Daarom is het leuk elkaar informeel te ontmoeten op deze avond. Een paar sprekers zullen ons deze avond gepassioneerd iets vertellen over een onderwerp wat hen inspireert. Zet de datum alvast in je agenda, want hier wil je bij zijn!
Ontspannen borrelen en bevlogen sprekers horen over hun passie. Dat is de insteek van de grote-kerkcafe-zomerborrel. In deze periode stoppen voor een tijdje een deel van de activiteiten. Veel mensen zullen op vakantie gaan en er is vaak wat meer ruimte voor ontspanning. Daarom is het leuk elkaar informeel te ontmoeten op deze avond. Een paar sprekers zullen ons deze avond gepassioneerd iets vertellen over een onderwerp wat hen inspireert. Zet de datum alvast in je agenda, want hier wil je bij zijn!