Kerstwens vanuit Perron 1

Een bewogen jaar ligt achter ons en de komende kerstdagen en het nieuwe jaar liggen in het verschiet. Het was een jaar van improviseren, aanpassen van activiteiten en op gastlocaties en daarnaast onderhouden van de persoonlijke kontakten via de digitale weg of per telefoon. Soms ook de wijk in met coronaproof activiteiten met o.a. de bakfiets. Ook intensivering van de samenwerking met Perron Centrum kreeg gestalte onder de naam Perron Oosterheem en is volop in ontwikkeling. We hopen dat er in het nieuwe jaar weer ruimte zal komen om jullie veel meer live te kunnen ontmoeten. We kijken er naar uit! Kijk hiervoor regelmatig op deze nieuwe website van perronoosterheem.nl. Voor nu wensen we vanuit locatie Perron 1 iedereen goede kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar. Dat het Licht van Kerst ook zal blijven schijnen in 2021 voor de bewoners van Oosterheem!