Kerst 2020

Veel mensen vragen zich af hoe we dit jaar Kerst gaan vieren. We hebben manieren gevonden om ook in deze coronatijd Kerst met elkaar te kunnen vieren. Kerst vieren we thuis maar we blijven wel digitaal met elkaar verbonden.

Online Kerstdiner 24 december 18.00 uur

Vanaf 18.00 tot 19.30 uur kunt u de kookkunsten van onze huiskok, Fred Cammeraat met assistentie van Timo Hagendijk in een onlineverbinding meebeleven. Ze gaan een heerlijke dadelsoep klaarmaken en opeten. Ook zal uw kerstkennis worden getest door middel van een quiz. U kunt een soeppakket bestellen voor vier personen. De kosten zijn minimaal € 5,-. Alles wat u meer wilt bijdragen komt ten goede aan ons werk. Wilt u gelijkertijd meekoken geef u dan op via: www.perron-oosterheem.nl/aanmelden-kerkdienst/

Online Kerstnachtmeeting 24 december 20.30 uur

Helaas kunnen we u niet ontvangen in onze mooie kerk. Maar u hoeft het niet te missen. Online organiseren we een afwisselende Kerstnachtdienst. Naast het kerstverhaal verteld door Timo Hagendijk met als thema “Afstand Houden” worden door een kleine club musici de bekende kerstliederen gespeeld en gezongen. Deze kerstnachtdienst ‘bijwonen’? Kijk dan via de livestream van YouTube door te zoeken naar Oosterkerk Zoetermeer.

Online Kerstdienst 25 december 10.30 uur

Op 1e kerstdag 25 december is er om 10.30 uur onze Kerstdienst met als thema: ‘Waar sta jij?’. Deze is via een livestream via youtube: Oosterkerk Zoetermeer te volgen. Sprekers zijn ds. Evert v.d. Ham en Timo Hagendijk. Juist door online met ons mee te kijken hopen we dat u zich met ons en elkaar verbonden weet. Samen vieren we dat Jezus kwam in een donkere wereld om de duisternis uit ons leven te verdrijven. Hartelijke welkom in onze onlinekerstdiensten en onlinekerstdiner.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur dan een mail naar pionier.oosterheem@gmail.com